kto som?

vitajte!

Volám sa Beáta a som mama dvoch zdravých nádherných detí a tvrdohlavá manželka muža, pre ktorého nič nie je nemožné.  

Ani manželstvo so mnou!

Bol to práve on, kto ma v čase, keď sa dobrovoľne pod nátlakom stal mojím sparing partnerom na ceste za hľadaním ideálnej diéty dlhovekosti a zdravia, upozornil na GAPS terapeutický protokol

Po prečítaní žltej knihy mi bolo všetko jasné – zúrivý ekzém, ktorým som ako dieťa trpela, citlivosť na potraviny a vyberavosť obmedzená na pár potravin, nekonečné zahlienenie dýchacích ciest, nadváha, tráviace ťažkosti, chudokrvnosť, migrény, ktoré začali v dvanástich rokoch.  Bola som GAPSter!!!

Čiastočne sa mi tieto problémy podarilo vyriešiť svojpomocne v období puberty, zmenou stravovania. Odvtedy som vyskúšala mnoho mainstreamových diét a stravovacích režimov, viac alebo menej úspešne. Vďaka vlastným chybám a úspechom, som postupne prichádzala na to, že strava je naozaj najlepšia cesta k uzdraveniu tela a mysle. 

Základné princípy GAPS protokolu sú súčasťou každodenného života našej rodiny a som za ne nesmierne vďačná. Obe moje deti začali svoju GAPS cestu v piatich mesiacoch. Keď vidím, ako prosperujú a rastú do sily a krásy, myslim, že to bolo najlepšie rozhodniutie, aké sme mohli na ich ceste za zdravím urobiť. 

Ak aj vy máte, alebo viete o niekom, kto trpí chronickými potiažmi, na ktoré nik nevie nájsť liek, dúfam, že na tomto blogu nájdete  informácie, ktoré vám na vašej ceste ku zdraviu pomôžu. 

Pretože jedlo je ten najlepší liek!

Beáta Geagea Pullmannová, Certifikovaná GAPS koučka, 2020

ďalšie Projekty

Permakultúrna farma v Potugalsku

Hektický život v európskych veľkomestách sme vymenili za 5,5 hektrárov našeho kúsku zeme v strednom Portugalsku, kde  budujeme projekt, ktorého súčasťou bude permakultúrna farma, eko turizmus a ozdravné kurzy.  

Naším cieľom je vytvoriť miesto, kde sú rešpektované prirodzené cykly pestovania plodín a  dobré životné podmienky zvierat. 

Bude to miesto, kde naše deti budú mať možnosť slobodne rásť  a učiť sa o hodnotách, ktoré sú trvalé a prospešné pre prírodu aj ľudí.